Gumi tepihi za avto

04/22/2016 09:29
 
K novemu avtomobilu poleg dodatne opreme, ki jo kupimo skupaj z njim, spada tudi nekatera druga oprema, kot so na primer gumi tepihi, ki bodo poskrbeli, da bo avto ostal tak kot nov še dolgo, dolgo časa. Pomembno pa je, da za njegovo zaščito pred umazanijo in madeži poskrbite takoj, ko avto kupite. Veliko voznikov namreč naredi napako, da se neučakano usedejo v nov avto in se vozijo z njim, ne da bi prej poskrbeli za zaščito tal s tepihi oziroma avto preprogami. Tako se avto umaže in ga je treba kmalu generalno očistiti, vozniki pa se šele takrat, ko opazijo smeti in madeže na tleh spomnijo, da bi kupili tepihe, s katerimi bodo zaščitili tla v notranjosti svojega avta.

Kje kupiti?

Danes je ponudba različnih izdelkov zelo velika, vendar pa marsikdo ne ve točno, kje se prodajajo gumi tepihi in podobna avto oprema. Najlažje jih je najti na spletu, in sicer v zato specializirani spletni trgovini, kot je na primer Whitcar.si, kjer boste našli različne avto preproge in tepihe. Med njimi so tako tekstilne kot gumijaste avto preproge, poleg tega pa imajo v ponudbi tudi drugo avto opremo, ki vam bo morda prišla prav. 
Prav velika ponudba je pomembna pri odločitvi, kje opraviti nakup. Bistveno je namreč, da ima trgovina v ponudbi preproge za različne tipe avtomobilov. Tako imenovane tipske preproge so namreč oblikovane posebej za določen avto in se mu tudi odlično prilegajo, zato se med vožnjo ne bodo premikale in bodo ostale na svojem mestu. V trgovini, ki ima veliko ponudbo, boste našli tudi tipske preproge za svoj avtomobil.

Kakšne gumi tepihe poznamo?

Poznamo različne tepihe za avto, med katerimi so najpogostejši tisti, ki so izdelani iz tekstila, ter tepihi, narejeni iz gume. Slednji postajajo vedno bolj priljubljeni, saj so zelo odporni in kvalitetni, zato so tisti, ki jih uporabljajo, navdušeni nad njimi. 
Tepihe v avto navadno namestimo vsaj na tla pred voznikov in sovoznikov sedež, lahko pa jih uporabimo tudi za tla pri zadnjih sedežih, še posebej, če tam večkrat koga prevažamo ali imamo majhne otroke, ki hitro umažejo avtomobil. Zelo priročni pa so tudi tepihi za prtljažni prostor, ki se lahko dobijo tudi v obliki korita. Takšni tepihi omogočajo, da avto zelo hitro očistite, predvsem pa ga zaščitijo pred trdovratno umazanijo in madeži.
https://www.youtube.com/watch?v=zoMbZKV3IQw
 

—————

Nazaj